weeps-horisont-01

PRESSE-KIT

Alexander Grandjean - "Weeps" feat. ALEA

Release: 22. januar 2021

Download pressemeddelelse, billeder og artwork her.

weeps-movie-poster-06
weeps-movie-poster-09
weeps-movie-poster-01
Skaermbillede-2021-01-07-kl.-14.53.53

Alexander Grandjean - "Weeps" feat. ALEA (musikvideo)

Instruktør: Ross Hillier
Medvirkende: Cato Caitlin, Sean Koch
D.O.P: Ross Hillier, Keenan Ferguson, Jean-Pierre Whitfield

weeps-cover-art

 

Alexander Grandjean – ”Weeps” feat. ALEA (single)

Efter at have skrevet og produceret for andre artister i 10 år går danske Alexander Grandjean nu all-in på sit soloprojekt med ”Weeps” som sin første single. Projektet er drømmende og melankolsk, og blander Frank Ocean-vibes med Bon Iver-elementer i et tidløst post genre-univers.

Til sommer udkommer Grandjeans debutalbum ”Via Motion” som akkompagneres af en 40-minutters film bestående af ni musikvideoer - én for hver sang på albummet. ”Weeps” er en forløber og ikke en del af albummet. Fra februar udgives en ny album-single hver måned frem til albummets udgivelse til sommer.

Om “Weeps”

”Weeps” er en melankolsk sang om at befinde sig et sted i mørket og blive ved med at falde i huller, som man ikke kan komme op fra. En følelse mange formentlig kan nikke genkendende til efter et år i alenetidens tegn. Produktionen blander en Nirvana-inspireret elguitar med et R&B’et beat, som resulterer i en både tidløs og moderne vibe.

Have you tried to get stuck and your time kept running?
Like a dream you get lost and you’re blinded from it

When your mind is a hole and you keep free falling (…)
When you’re high but you’re low ‘cos your life ain’t forming

Men ”Weeps” tilbyder også håb. Sangen er featuring danske upcoming-artist ALEA, der synger omkvædet som sin første udgivelse:

Land where you want
Mend what you feel is broken
You’re not on your own
When it pours from a blue sky
Healing you slowly

Days without sun
Days when you feel real lonely
You just want to be loved
But it seems that the blue sky
Weeps for you only

Musikvideoen er filmet af amerikanske Ross Hillier og bidrager med romantiske og spirituelle elementer i en mystisk vibe. Videoen nikker i retning af romantikken og idealiserer naturen som en helende kraft og svaret på menneskelig elendighed. I verset følger vi en rytter gennem ørkenen, og med ét bliver vi transporteret til en frodig jungle med en sensuel kvinde, mens ALEA synger omkvædet og tilbyder os håb som et lys i mørket.

Om Alexander Grandjean

Alexander Grandjean er en dansk artist, sangskriver og producer, som udgiver sit debutalbum til sommer. Udover at have samarbejdet med danske Freja Kirk i gennem otte år, har han også produceret og skrevet for internationale artister som tysk-nigerianske soul-/reggae-sanger Nneka, hollandske Yes-R og danske artister som Sivas, Joey Moe og Ankerstjerne.

Grandjeans 2021-album ”Via Motion” er et ambitiøst og kunstnerisk multigenre-værk i kategori med hiphop-producere som James Blake, Frank Ocean og Kanye West, men som også bruger elementer fra indie-/folk-universer som Bon Iver.

Sangene er en blanding af melodiske pophooks, tung bas og distortede guitarer, støvede teksturer fra livesaxofoner, trompeter og gospelkor blandet med trommemaskiner og samples.

Grandjean producerer og skriver – nogle gange i samarbejde med andre, bl.a. Reza Forghani (Sivas), Gisli Gislason (Phlake) og Freja Kirk. Han blander andre kunstneres vokaler med sine egne og skaber en drømmende, romantisk og melankolsk vibe. Grænser brydes og genrer
blandes, hvilket gør hele projektet både tidløst og moderne. 

Praktisk info

Udgivelsesdato:          22. januar 2021
Label:                           Dreamwriters / Omana Music
Kontakt:                       dreamwritersmusic@gmail.com

Instagram:                    instagram.com/alexandergrandjean
Facebook:                     facebook.com/alexandergrandjean